Agram Brokeri

Poštovani,

Kao izdavatelj strukturiranih vrijednosnih papira (certifikata), uvrštenih na Zagrebačkoj burzi, Erste Group Bank AG je 31. svibnja 2016. godine objavila dospijeće za sve svoje open-end certifikate u Republici Hrvatskoj (Redovni otkaz od strane izdavatelja).

Ovim putem podsjećamo sve sudionike tržišta da je zadnji dan trgovanja svim certifikatima čija SKDD oznaka započinje s EGB-S u utorak 13. rujna 2016. (datum namire je u tom slučaju četvrtak 15. rujna 2016.). Na datum 16. rujna 2016. dospijevaju svi open-end certifikati. Na taj datum također dospijevaju i preostali closed-end certifikati EGB-a.

Nakon 13. rujna 2016. neće više biti moguće trgovati s EGB-S certifikatima, što znači da će se certifikati koje ulagatelji ne prodaju do kraja trgovanja tog dana namiriti sukladno odredbama Konačnih uvjeta za pojedini certifikat. Kao datum plaćanja za dospjele certifikate određen je 23. rujna 2016.

S poštovanjem,
Agram Brokeri d.d.

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više