Agram Brokeri

Poštovani,

Ovim putem Vas obaviještavamo kako će se dionice društva Luka Rijeka d.d. u ponedjeljak 14.05.2018. prebaciti iz Modaliteta dražbe u Modalitet redovite trgovine kako bi se ispravila pogreška Zagrebačke burze. Naime, prilikom razvrstavanja dionica u Modalitet redovite trgovine i Modalitet dražbe početkom travnja 2018. g. dionice društva Luka Rijeka d.d. prebačene su u Modalitet dražbe. Sukladno odredbama Trgovinskog priručnika, dionicama koje su uključene u neki od indeksa Burze uvijek se trguje u Modalitetu redovite trgovine. S obzirom da su dionice društva Luka Rijeka d.d. uključene u indeks CROBEX, trebale su ostati u Modalitetu redovite trgovine.

Od 14. svibnja 2018. g. u modalitetu dražbe, odnosno modalitetu kontinuirane trgovine, nalaze se dionice čiji popis možete preuzeti u sljedećim datotekama:

http://www.zse.hr/userdocsimages/Rezim/ZSE_Modalitet_drazbe_2018-05-11.xls
http://www.zse.hr/userdocsimages/Rezim/ZSE_Modalitet_redovite_trgovine_2018-05-11.xls

Nalozi za financijske instrumente koji su promijenili modalitet trgovine automatski su povučeni.

Agram brokeri

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više