Agram Brokeri

Poštovani,

Stalno rastući tržišni udio potvrda je da smo na pravom putu! Prema posljednjem mjesečno izvještaju Zagrebačke burze d.d., Agram Brokeri su postigli tržišni udio već od 10%.

U mjesečnom izvještaju Zagrebačke burze za travanj među ostalim su objavljene i rang liste brokerskih kuća prema prometu dionica, obveznica te ukupnom prometu. Na prvom mjestu s prometom dionicama su Interkapital vrijednosni papiri, s 97,6 milijuna kuna. S tržišnim udjelom iznad 10 % su još Hita vrijednosnice s 85,7 milijuna kuna, Erste&Steiermarkische Bank s 75,2 milijuna kuna i Agram Brokeri sa 65,6 milijuna kuna.

Rang lista - RH Brokeri 04-2012
Izvor: Mjesečni izvještaj Zagrebačke burze za travanj 2012.

Zahvaljujemo svim klijentima na ukazanom nam povjerenju. Uspješno poslovanje jamči financijsku stabilnost i samim time veću sigurnost za klijente te nove i naprednije usluge.

S Vama nastavljamo pouzdano, brzo i stabilno!

Vaši Agram brokeri d.d.



 

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više