Prijava poreza na kapitalnu dobit

Poštovani,

U duhu uspješne dugogodišnje suradnje i međusobno pruženog povjerenja, željeli bismo Vam obratiti pozornost na obvezu porezne prijave po osnovi ostvarenih kapitalnih dobitaka od trgovanja financijskim instrumentima. Iako područje poreza ne seže u našu domenu poslovanja, odlučili smo izaći Vam u susret i pružiti mogućnost izračuna potencijalne porezne obveze.

Porezna obveza odnosi se na fizičke osobe koje su ostvarile dobitak od trgovanja financijskim instrumentima u razdoblju od 1.1.2016. do 31.12.2016. Izračun porezne obveze bit će Vam dostupan putem „Agram Trader“ sučelja za Internet trgovanje što će Vam omogućiti maksimalnu jednostavnost i brzinu procesa podnošenja porezne prijave.

Uzimajući u obzir nadolazeće blagdane, naknadu za izradu izvještaja sveli smo na najnižu moguću razinu te će iznositi 50,00 kn (PDV uključen). Mogućnost izračuna porezne obveze bit će omogućena od 1.1.2017. godine. Poreznu prijavu i uplatu porezne obveze potrebno je podnijeti najkasnije do 31.1.2017. godine.

Na kraju još jedne godine želimo Vam se zahvaliti na potpori te se iskreno veselimo budućoj zajedničkoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

Želimo Vam sretne i vesele blagdane!

Agram Brokeri d.d.