Agram Brokeri

Agram Brokeri - najkapitaliziranije investicijsko društvo u RH

Cijenjeni klijenti!

U ovim turbulentnim vremenima kada nam je svima sigurnost i pouzdanost partnera pri vrhu liste prioriteta, skrećemo Vam pozornost na posljednje izvješće Agencije o poslovnim pokazateljima investicijskih društava aktivnih na hrvatskom tržištu kapitala te s ponosom ističemo da je iz istog moguće utvrditi da su Agram Brokeri d.d. investicijsko društvo s najvišim stopama adekvatnosti kapitala u Republici Hrvatskoj.


Izvor: https://www.hanfa.hr/publikacije/statistika/#section0
 
Ujedno koristimo priliku da Vam se zahvalimo što i nakon pet uzastopnih godina držanja prve pozicije među investicijskim društvima prema ostvarenom broju transakcija na Zagrebačkoj burzi, Vaše povjerenje i učinjene aktivnosti vode nas dalje prema još jednoj godini na vrhu! Sa zadovoljstvom donosimo naše i Vaše „prolazno vrijeme“ za 2018. godinu.
 

Izvor: Mjesečna izvjeća Zagrebačke burze d.d.; obrada Agram Brokeri d.d.

Vaši,
Agram Brokeri d.d.

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više