Promjena Cjenika usluga i skora implementacija nove platforme

Poštovani,
 
Ovim putem Vas obavještavamo o važnim novostima vezanim uz promjenu Cjenika usluga trgovanja vrijednosnim papirima te skoroj implementaciji nove i unaprijeđene platforme za internet trgovanje.

Obzirom na promjenu troškovne strukture naknada koje terete Agram brokere, društvo je donijelo odluku o promjeni Cjenika usluga trgovanja vrijednosnim papirima putem „Agram trader“ platforme.

U dosadašnjem modelu obračuna naknade za trgovanje vrijednosnim papirima putem interneta, društvo uvodi minimalnu proviziju po nalogu u iznosu od 19 kuna, koja i dalje omogućava klijentima Agram brokera najpovoljnije uvjete za trgovanje na domaćem tržištu kapitala.

Uz tu promjenu, predstavljamo i novi model obračuna naknade za trgovanje vrijednosnim papirima, model FIX 27 + VAR 0,27% koji omogućava dodatne uštede i još efikasnije trgovanje vrijednosnim papirima, ukoliko to odgovara Vašem stilu trgovanja.

NAPOMENA: Svi klijenti koji ne odaberu izmjenu modela obračuna naknade za trgovanje, biti će automatizmom razvrstani u dosadašnji model obračuna naknade, uz uvođenje minimalne provizije u iznosu od 19 kuna. Promjena modela obračuna naknade omogućena je na mjesečnoj bazi, a istu možete zatražiti putem mail adrese info@agram-brokeri.hr, sljedećeg sadržaja:

PREDMET:   Promjena modela naknade
SADRŽAJ:    Ime i Prezime
                      FIX 27 + VAR 0,27%

Ovim putem također najavljujemo novu platformu za trgovanje vrijednosnim papirima, koja je u završnoj fazi izrade i implementacije. Nova trgovinska platforma omogućit će klijentima Agram brokera trgovanje na najvišoj mogućoj razini uz najkonkurentije naknade na domaćem tržištu kapitala.
 
Novi Cjenik usluga nalazi se na sljedećoj poveznici: Cjenik usluga.
Izmijenjeni Cjenik primjenjuje se od datuma 05.11.2019. godine.
 
Zahvaljujemo Vam se na ukazanom dugogodišnjem povjerenju i radujemo se daljnjoj, obostrano uspješnoj suradnji!
 
Vaši,
Agram Brokeri d.d.