Agram Brokeri

Agram Brokeri - inv. društvo s najvišom adekvatnošću kapitala, 2. inv. društvo po dobiti te vodeće po broju ostvarenih transakcija na ZSE

Cijenjeni klijenti!

Zadovoljstvo nam je podijeliti s Vama rezultate našeg poslovanja te Vam stoga skrećemo pozornost na posljednje izvješće Agencije o poslovnim pokazateljima investicijskih društava aktivnih na hrvatskom tržištu kapitala. S ponosom ističemo da je iz istog moguće utvrditi da su Agram Brokeri d.d. investicijsko društvo s najvišim stopama adekvatnosti kapitala u Republici Hrvatskoj i drugo investicijsko društvo prema ostvarenoj dobiti u 2019. godini.


Izvor: https://www.hanfa.hr/publikacije/statistika/#section0

Ujedno koristimo priliku da Vam se zahvalimo što ste nam svojim povjerenjem omogućili da zajedno zadržimo prvo mjesto na Zagrebačkoj burzi prema broju ostvarenih transakcija!
 

Izvor: Mjesečna izvješća Zagrebačke burze d.d.; grafička obrada Agram Brokeri d.d.

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i veselimo se nastavku uspješne suradnje!
 
Vaši,
Agram Brokeri d.d.
 

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više