Agram Brokeri

Agram Brokeri d.d. za poslovanje vrijednosnim papirima utemeljeno je početkom 2008. godine. Naš tim je spoj mladosti i entuzijazma s jedne te iskustva i stručnosti s druge strane što rezultira izrazito pozitivnom sinergijom koja je osnovni temelj Vašeg i našeg budućeg rasta.

Agram brokeri investicijsko su društvo ovlašteno za obavljanje svih zakonom propisanih investicijskih usluga pozicionirano u vrhu domaćeg tržišta kapitala po kriterijima financijskog rezultata, adekvatnosti jamstvenog kapitala, prometa, maržnih zajmova, strukture financiranja, stope rasta te dostupnosti klijentima. Posebno se njeguju  integritet, profesionalizam, fleksibilnost, brzo izvršavanje naloga i cijena za naše usluge. Dosadašnje ukazano nam povjerenje, kontinuitet u ulaganjima za unaprijeđenjem trgovinske platforme, postojanost u financijskim performansama i jasna vizija temelji su za naš daljnji rast na zadovljostvo naših klijenata i svih zainteresiranih strana.

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više