Agram Brokeri

Poštovani korisnici Agram Tradera™,

Prije svega Vas lijepo pozdravljamo, te nam je iznimno zadovoljstvo obavijestiti Vas kako je za četvrtak, 15.10.2009., predviđeno implementiranje sljedećih unapređenja:
  1. Potpuno automatsko trgovanje (bez odobrenja brokera), a što će rezultirati znatno većom brzinom izlaganja naloga u trenucima opterećenja sustava (otvaranje i zatvaranje burze);
  2. Pregled tržišta i tehnička analiza sa stanjem jednakom onom u streameru - podaci s nekoliko sekundi odgode (trenutno je stanje od dana ranije).
  3. Postavke tehničke analize ostat će sačuvane nakon gašenja sustava
  4. Zadavanje naloga će se obavljati bez PIN broja
  5. Uvođenje mogućnosti izmjene naloga (također bez PIN broja)

Unatoč rigoroznom testiranju svih funkcionalnosti, moguće je da se dogode pogreške. Stoga Vas unaprijed molimo za razumijevanje. Ukoliko dođe do problema, u roku 1 minute će se trgovanje nastaviti po trenutnom sustavu.

Upute za rad Agram Traderom će biti ažurirane s novim opcijama i dostupne na dosadašnjoj adresi kroz idućih 7 dana.

Dopustite da iskoristimo priliku te Vam se još jednom zahvalimo na ukazanom povjerenju i korištenju usluge Agram Trader™, najjeftinijeg internet trgovanja vrijednosnicama na domaćem tržištu.

Uz iskrene želje za uspješnim trgovanjem,

Srdačan pozdrav.

Tim Agram Brokera d.d.


Agram Trader
 

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više