Agram Brokeri

Donošenje investicijskih odluka zahtjevan je proces, a pritom na rezultate odluka, odnosno povrate na Vaše investicije, značajno utječu i transakcijski troškovi. S ciljem da Vam olakšamo cjelokupan proces, barem u dijelu transakcijskih troškova, u donjoj tablici možete pronaći informativne izračune troškova transakcije kod članova Zagrebačke burze na bazi prosječne transakcije u iznosu od 17.085,48 kn i na bazi transakcije od 1.000,00 kn.
 
Tablica 1.: Pregled brokerskih naknada za Internet trgovanje članova Zagrebačke burze na dan 13.07.2021. za nove klijenteNapomene:
1. Prosječna transakcija dionicama na ZSE unutar knjige ponuda u prvom polugodištu 2021. godine iznosila je 17.085,48 kn. - Izvor: www.zse.hr – periodička izvješća.
2. Izračun transakcijskih naknada u gornjoj tablici je isključivo informativnog karaktera te se temelji na podacima iz službenih cjenika članova Zagrebačke burze dostupnim na njihovim Internet stranicama na dan 13.07.2021. Cjenici članova mogu biti podložni izmjenama.
3. Skrećemo pozornost da pojedina društva naplaćuju i dodatne naknade poput upisnine, održavanja računa ili čak ne pribrajaju troškove ZSE i SKDD-a u brokersku naknadu, već ih zaračunavaju dodatno kod svake transakcije. Takvi dodatni troškovi nisu uzete u obzir pri izradi ove tablici, ali svakako utječu na visinu povrata Vašeg ulaganja.

Nadamo se da smo Vam ovim prikazom barem malo olakšali proces investiranja, odnosno ekonomski logičnog odabira burzovnog posrednika.

Vaši, Agram Brokeri

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više