Agram Brokeri

Obavijest klijentima: Okruženje u kojemu djelujemo i što smo postigli

Nastavno ne nedavna događanja u industriji brokerskog posredovanja, odlučili smo se dati Vam pregled okruženja u kojem smo započeli i razvili poslovanje, a koje ima možda najveću težinu u našim poslovnim rezultatima.

Rezultati naših poslovnih partnera u segmentu osiguranja su impresivni!

Agram    Agram


Tablica 1: Rezultati naših poslovnih partnera u segmentu osiguranja

Rezultati naših partnera
 
Stabilni poslovni partneri koji u izazovnim vremenima udvostručuju profitabilnost poslovanja, prepoznatljivost branda Agram koji s ponosom nosimo, izvrsna ocjena tržišta spram proizvoda i inovacija koje nudimo razlog su zbog kojeg su naši vrijedni klijenti odabrali upravo Agram Brokere d.d.

Prvu transakciju našim posredstvom klijenti su napravili 15. svibnja 2008. godine.

Kretanja na burzi

Okvirno, vrijednost prometa dionicama ostvarena tijekom 2010. na razini je samo 25% vrijednosti ostvarene u 2008. godini u kojoj smo započeli poslovanje.

Na stranicama www.hanfa.hr objavljeni su i javno su dostupni podaci o poslovnim rezultatima investicijskih društava, pri čemu prvi objavljeni podaci sežu do datuma 30.6.2009. Ovdje ih donosimo na jednom mjestu za sva objavljena razdoblja.
 
Rezultati brokera
Napomena: Izostavljeni su izvještaji društava koja nisu poslovala na datum 30.09.2010. Agencija ne objavljuje rezultate brokera koji su sektori u bankama te isti nisu javno dostupni.

Usporedbe radi, u dosadašnjem dijelu 2010. godine promet na Zagrebačkoj burzi manji je za okvirno 40% u odnosu na 2009, dok su Agram Brokeri u takvom okruženju uspješno povećali rezultat poslovanja za 33%. Također, rezultat za prva tri kvartala 2010. bolji je od rezultata za čitavu 2009. godinu.

Razlozi pozitivnih i rastućih rezultata poslovanja u zahtjevnom i izazovnom okruženju rezultat su naših referenci:
 • Snažni poslovni partneri (Euroherc osiguranje d.d., Jadransko osiguranje d.d., Sunce osiguranje d.d., Agram životno osiguranje d.d. ...)
 • 3.159 klijenata fizičkih i pravnih osoba;
 • Stabilna, intuitivna i pouzdana platforma za trgovanje;
 • Inovativni margin zajmovi s bitno fleksibilnijim uvjetima u usporedbi s konkurencijom;
 • Jedino smo investicijsko društvo u Republici Hrvatskoj koje se financira primarnom emisijom vrijednosnih papira;
 • Kontinuirani rast prometa klijenata pozicionirao nas je na 6. mjesto po udjelu u prometu dionicama na Zagrebačkoj burzi u studenom 2010. (veći promet ostvarile su samo 4 banke te jedno investicijsko društvo);
 • ...

Povjerenje ćemo opravdati skorim uvođenjem novosti u poslovanje:

 • Polica osiguranja novčanih sredstava klijenata (do 3 milijuna KN po klijentu);
 • Trgovanje u inozemstvu do 22:00 sati putem Agram TraderTM platforme;
 • Iskorak na istočna tržišta;
 • ...

S poštovanjem,

Vaši,

Agram Brokeri d.d.
 

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više