Agram Brokeri

Obavijest o privremenom režimu zaprimanja dokumentacije za nove i postojeće klijente

Poštovani klijenti,
 
Zbog pogoršanja epidemiološke slike uslijed pandemije COVID-19 obavještavamo Vas o novim koracima koje poduzimamo kako bismo osigurali kontinuitet poslovanja za sve naše klijente i partnere kao i zdravlje naših zaposlenika.
 
Budite sigurni da smo i dalje u potpunosti operativni za vrijeme trajanja epidemije COVID-19 i da poduzimamo korake potrebne da bismo uslužili naše cijenjene klijente i održali naše zaposlenike zdravima i sigurnima.
 
U svrhu osiguranja zdravlja i sigurnosti klijenata i zaposlenika, otvaranje računa za trgovanje moguće je do daljnjeg izvršiti isključivo na način da na adresu:
 
Agram Brokeri d.d.
10000 ZAGREB, Ulica grada Vukovara 74
 
redovnom poštom pošaljete vlastoručno potpisane i javnobilježnički ovjerene primjerke ugovorne dokumentacije.
 
Prijavu u sustav potrebno je napraviti potem poveznice https://app.agram-brokeri.hr/onboarding/, nakon koje ćete na mail adresu zaprimiti dokumentaciju i detaljne upute za potpis i slanje.
 
U ovakvim vremenima moguće su povećane volatilnosti tržišta i pritom se možete pouzdano osloniti na naše platforme i usluge te stoga Vam želimo još jednom naglasiti da smo tu zbog Vas i da su naši sustavi pripremljeni i testirani za takve situacije.
 
Obzirom na povećani broj poziva i pitanja naših cijenjenih klijenata, moguće je da uobičajeno vrijeme čekanja na naš odgovor potraje nešto duže. Unaprijed se ispričavamo zbog toga te radimo naporno na rješavanju Vaših pitanja u što kraćem mogućem roku.
 
U Agramu cijenimo Vaše poslovanje - i ostajemo Vam na usluzi, kao i uvijek.
 
Nastaviti ćemo pomno prati situaciju te ćemo ažurirati naš pristup i poduzete mjere sukladno promjenama situacije i tome Vas pravovremeno obavijestiti.
 
Lijepi Pozdrav,
 
Agram Brokeri

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više