Agram Brokeri

Obavijest o privremenom režimu zaprimanja dokumentacije za nove i postojeće klijente

Poštovani klijenti,
 
Kako pandemija COVID-19 i dalje utječe na sve nas, a jučer smo svjedočili i najvećem potresu na ovim područjima u više od 100 godina, željeli bismo Vas obavijestiti o koracima koje poduzimamo kako bismo osigurali kontinuitet poslovanja za sve naše klijente i partnere kao i zdravlje naših zaposlenika.
 
Budite sigurni da smo i dalje u potpunosti operativni za vrijeme trajanja epidemije COVID-19 i da poduzimamo korake potrebne da bismo uslužili naše cijenjene klijente i održali naše zaposlenike zdravima i sigurnima.
 
U svrhu osiguranja zdravlja i sigurnosti klijenata i zaposlenika, otvaranje računa za trgovanje moguće je do daljnjeg izvršiti isključivo na način da na adresu:
 
Agram Brokeri d.d.
10000 ZAGREB, Ulica grada Vukovara 74
 
redovnom poštom pošaljete vlastoručno potpisane i javnobilježnički ovjerene primjerke ugovorne dokumentacije.
 
Prijavu u sustav potrebno je napraviti potem poveznice https://old.agram-brokeri.hr/newUser.aspx, nakon koje ćete na mail adresu zaprimiti dokumentaciju i detaljne upute za potpis i slanje.
 
Znamo da se u ovakvim vremenima povećane volatilnosti tržišta oslanjate na naše platforme i usluge i stoga Vam želimo reći da smo tu zbog Vas.
 
Obzirom na veliki obim trgovanja te povećani broj poziva i pitanja naših cijenjenih klijenata, uobičajeno vrijeme čekanja na naš odgovor može potrajati nešto duže. Unaprijed se ispričavamo zbog toga te radimo naporno na rješavanju Vaših pitanja u što kraćem mogućem roku.
 
U Agramu cijenimo Vaše poslovanje - i ostajemo Vam na usluzi, kao i uvijek.
 
Ovo je vrijeme bez presedana za sve nas, a situacija se i dalje razvija svakodnevno. Pomno pratimo situaciju i nastavit ćemo ažurirati naš pristup i poduzete mjere.
 
Lijepi Pozdrav,
 
Agram Brokeri

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više