Agram Brokeri

Poštovani,

Agram Brokeri d.d. su u prosincu 2009. godine bili pozicionirani kao 3. po veličini brokerska kuća u RH prema ukupnom prometu na Zagrebačkoj burzi !
Zbog toga, ali i iznimnog interesa za naše prethodne promotivne akcije i dalje smo u mogućnosti nuditi iznimne pogodnosti kako za postojeće, tako i za naše nove klijente !

 
0,3 i dalje

 

Promotivna akcija „0,3 i dalje“ odnosi se na nove klijente koji ukoliko postanu korisnici Agram TraderaTM u razdoblju do 28.02.2010 ostvaruju pravo trgovanja uz proviziju 0,3%, bez minimalne, do 01.05.2010. godine bez obzira na ostvareni promet.

Postojeći klijenti promotivnu akciju mogu koristiti u istom periodu ukoliko na njihovu preporuku barem jedna osoba sklopi ugovor o obavljanju brokerskih poslova. Akcija počinje s 4.1.2010.

S poštovanjem,
Vaši Agram Brokeri d.d.
 
Agram Trader 


 

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više