Agram Brokeri

Pruženo povjerenje kroz vrijeme je najbolji pokazatelj kvalitete!

Cijenjeni klijenti!

Povjerenje koje nam ukazujete koristeći našu usluge već duže od desetljeća najbolja nam je potvrda da su naša misija i uloženi trud usmjereni ka pravom putu. Navedeno nam je omogućilo i da zajedno, ne samo dosegnemo, nego i kontinuirano se zadržimo već duži niz godina na poziciju broj 1 po broju realiziranih transakcija dionicama na Zagrebačkoj burzi!

Kretanje veličine ostvarenog udjela u ukupnom broju transakcija dionicama i zauzetog ranga među investicijskim društvima u Republici Hrvatskoj u prvih devet mjeseci u proteklih pet godina možete vidjeti na sljedećem prikazu:Kako bi nagradili Vaše povjerenje ovim putem ujedno koristimo priliku za najavu skore implementaciju novih alata za trgovanje, a sve sa ciljem brže, kvalitetnije i mobilnije usluge!

Vaši, Agram Brokeri d.d.

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više