Agram Brokeri

Poštovani klijenti!
 
Na početku ove obavijesti napominjemo da se naš Cjenik usluga, unatoč u proteklim godinama mnogim novouvedenim naknadama i povećanjima cijena usluga svih pružatelja usluga tržišne infrastrukture (SKDD CCP, SKDD i ZSE odnosno XETRA) kao i ostalim vanjskim inflatornim pritiscima, nije mijenjao dugi niz godina i to sve s jednim ciljem, da Vama osiguramo cjenovno efikasan, brz i kvalitetan pristup hrvatskom tržištu kapitala!

Vjerojatno Vas ovakav uvod podsjeća na mnoge psihološke pripreme kakve smo zadnje vrijeme svi zajedno često čitali, odnosno na još jednu „ispriku“ u nizu za korištenje inflacije ili pak uvođenje eura za novo, obično vrlo značajno, povećanje cijena dobara i usluga.

Međutim, na Vaše i naše veselje, naše izmjene u cjeniku i njegovo usklađenje s novom valutom ne donose promjene relativnih veličina provizija (postotni iznos provizija) već tek neznatno povećanje minimalne naknade po nalogu za Internet trgovanje u svrhu djelomičnog pokrića rasta troškova tržišne infrastrukture uz čak i poneko smanjenje naknade, poput trgovanja obveznicama odnosno trezorskim zapisima putem naše Agram Trader usluge, kao izraz naše potpore Vašem trgovanju financijskim instrumentima koji su postali hit među investitorima u protekloj godini i dodatno pospješili rast interesa ulagača za hrvatskim tržištem kapitala.

Naš novi Cjenik usluga možete naći na sljedećoj poveznici https://www.agram-brokeri.hr/UserDocsImages/Arhiva/UserDocsImages/Dokumenti%20za%20euro/Cjenik%20usluga%2001.02.2024.pdf , a bit će u primjeni od 01.03.2024. godine.
 
Uz želju da vam se, koristeći naše usluge, ostvare svi Vaši investicijski ciljevi srdačno Vas pozdravljamo,
 
Vaši, Agram Brokeri

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više