Agram Brokeri

Dragi klijenti,
 
U današnje vrijeme marketinškog zapljuskivanja raznim sloganima praktički na svakom koraku moguće je čuti: "Nama je svaki klijent važan!". Međutim, mi svojim rezultatima pokazujemo da to nije samo prazna poštapalica, već da su nam uistinu bitni i mali i profesionalni (segmentiranje klijenata definirano EU regulativom) klijenti.
 
Zahvaljujući ukazanom povjerenju naših klijenata u protekloj veljači, Agram brokeri su uspjeli ponovno zauzeti prvo mjesto prema ostvarenom broju transakcija, ali i drugo po ostvarenom ukupnom prometu na Zagrebačkoj burzi!
Pritom smo u promatranom periodu, zajedno s Vama, uspješno izvršili 4.387 transakcija što čini čak 21,52% od svih transakcija izvršenih na Zagrebačkoj burzi i ostvarili pritom čak 55.845.051,00 kn prometa[1]!
 
Iako se turbulentna vremena nastavljaju, nama je cilj u svakom trenutku pružiti svim klijentima stabilan, siguran i troškovno efikasan pristup hrvatskom tržištu kapitala te time Vam omogućiti da iskoriste sve prilike koje se u svakoj krizi neosporno pojavljuju.
 
Sa željom za uspješnim trgovanjem i da u predstojećem razdoblju ostvarite sve svoje investicijske ciljeve, srdačno Vas pozdravljamo!
 
Vaši Agram Brokeri
 
[1] Izvor: Mjesečni izvještaj Zagrebačke burze d.d.

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više