Agram Brokeri

VAŽNA OBAVIJEST – Početak namire transakcija putem SKDD CCP d.d.

Cijenjeni klijenti!
 
Ovim putem Vas obavještavamo o važnim novostima vezanim uz promjene poslova poravnanja za transakcije izvršene na Zagrebačkoj burzi d.d.
 
Sukladno Uredbi (EU) br. 648/2021 Europskog parlamenta i vijeća od 4. srpnja 2012. o OTC izvedenicama, središnjoj drugoj ugovornoj strani i trgovinskom repozitoriju (EMIR), Središnje klirinško depozitarno društvo d.d. (dalje u tekstu: SKDD) će dio poslova poravnanja prenijeti na SKDD-CCP Smart Clear d.d. (dalje u tekstu: SKDD-CCP).
 
Obzirom da će Agram brokeri d.d. postati član sustava poravnanja SKDD-CCP, potrebno je naše klijente upoznati s promjenama koje će se dogoditi prijenosom poslovanja s SKDD na SKDD-CCP te kakav utjecaj će navedene promjene imati na samu narav i troškove sustava poravnanja.
 
Cjelovita obavijest nalazi se na poveznici Dopis CCP.

Dodatne informacije i obrazloženja vezana uz postupak poravnanja nalaze se na poveznici SKDD-CCP dodatne informacije.

Sa željom za uspješnim ostvarenjem svih Vaših ulagačkih ciljeva, srdačno Vas pozdravljamo,
 
Vaši Agram Brokeri d.d.

Agram Trader

Putem naših internet stranica možete otvoriti račun za trgovanje vrijednosnima papirima putem interneta. Za otvaranje istog potrebno je putem online prijave poslati zahtjev za uslugu Agram Trader, te sklopiti Ugovor o obavljanju brokerskih poslova, ukoliko još niste naš klijent.
Saznajte više